La farmàcia

Farmàcia Bonavista, la teva farmàcia de confiança a Sant Just Desvern

Farmacia Bonavista

A la Farmàcia Bonavista hem estat part integral de la comunitat de Sant Just Desvern durant dècades. La farmàcia es troba ubicada al pintoresc carrer de Bonavista, al número 61, on hem estat un referent de salut i benestar al llarg dels anys.

El carrer Bonavista, per part seva, també compta amb una rica història que mereix ser compartida. Aquesta via, que serpenteja pel cor del municipi, ha estat testimoni de l’evolució de Sant Just Desvern al llarg dels anys. Des dels seus humils començaments com un sender rural fins a convertir-se en un carrer emblemàtic de la ciutat, Bonavista ha estat l’escenari d’innombrables històries, esdeveniments i canvis que han donat forma a la identitat de la comunitat. Des de botigues d’artesans fins a comerços moderns, Bonavista ha evolucionat juntament amb la ciutat que l’envolta.

La Farmàcia Bonavista, amb anys d’experiència i dedicació infrangible al servei de la salut, és un reflex fidel de la història d’aquest estimat carrer. Des de la seva fundació, estem compromesos amb oferir el nostre coneixement, consell i atenció farmacèutica als residents de Sant Just Desvern. Els professionals d’aquesta farmàcia hem mantingut la tradició de brindar un servei personalitzat i expert als nostres clients, tenint cura de la seva salut i el benestar.

A la nostra farmàcia, no només trobaràs una àmplia gamma de medicaments i productes de cura de la salut, sinó que també seràs rebut per un equip amable i compromès amb el teu benestar. La combinació de l’atenció farmacèutica moderna i la rica història del carrer Bonavista fan de la nostra farmàcia un lloc únic a Sant Just Desvern.

La farmàcia

Coneix al nostre equip

Coneix el nostre equip de farmacèutics apassionats. Estem a punt per atendre’t amb un somriure i l’atenció personal que mereixes.

Eduard Permanyer

Eduard Permanyer

Farmacèutic Titular

Victor Sánchez

Victor Sánchez

Farmacèutic Substitut

Iván Sánchez

Iván Sánchez

Auxiliar de Farmàcia

Nana Casal

Nana Casal

Tècnic en Farmàcia

Ester Sánchez

Ester Sánchez

Gestió

Debora Belmonte

Debora Belmonte

Auxiliar de Farmàcia